20111111

111111


:girl_9: Hye . HEHE . Rinduu sangat-sangat, ketat-ketat sama ini blog . Huaiyaa ! Banyak betul yang nak diceritakan . naa . Pa cer korang ? Ok ? Hope ok . emoticon14 Tarikh hari nie ialah 11.11.2011 . Cantik kan ? :67: Banyak yng boleh dilakukan pada hari nie kan ? Ada yang melangsungkan perkahwinan , ada yang bercouple , ada yang menyambut ulang tahun , banyak lagi lah . kankankan ?

Minggu depan SPM . Apa macam ? Suda sedia meyh ? Pasti sudah . Betul tak ? Good Luck kepada candidates yaa . Hope dapat buat yang terbaik untuk masa depan anda semua . Jangan lupa sembahyang . Makan makanan yang berkhasiat dan yang boleh menguatkan daya ingatan . Kurangkan stress dengan pelbagai kaedah . Kalau Jojo , Jojo akan dengar muzik and makan coklat . Coklat boleh menenangkan fikiran tau . Tapi jangan makan banyak sangat . Ok ?

Jangan lupa juga untuk membaca / refresh kembali nota-nota yang telah dibagi oleh cikgu selama ini . Cuba untuk mengingati fakta . Terutama bagi matapelajaran Sejarah . Bagi yang ambil aliran sains , jangan lupa formula yaa , terutama bagi matapelajaran Matematik Tambahan . HEHE . Teruskan usaha anda selagi ada masa . Jangan menyesal apabila result teruk aa . HIHI .

Seterusnya adalah minta restu daripada ibu bapa , adik-beradik , guru-guru , rakan-rakan seperjuangan dan orang tersayang . HEHE ==' Minta maaf lah daripada mereka agar hati anda akan rasa tenang dan terbuka semasa menjawab soalan kelak . Jangan panik jika soalan itu susah . Cuba untuk berfikir dan berusaha mencari jalan penyelesaiannya .

* Op ! Op ! Banyak betul ceramah Jojo . Dah-dah lah tu . HAHA .



:face15: P/s : Kurangkan ketawa yaa adik-adik . Hal ini kerana ,
jika ketawa terlalu kerap , ia akan menyebabkan
fakta yang diingati akan mudah hilang . So take note .
bye Bye .

Lain kali datang lagi. Terima kasih.

0 people[s] comment:

Post a Comment

Tinggalkan komen , SATU pun jadi lah . Kamu komen saya , saya sayang kamu .