20111105

Two Feelings .


Firtly , feel so tired . Well , baru habis "dekorek" ini blog . Yapun masi huduh ! Ceh ! HAHA .Tp takpe , saya dah berusaha . Dan ini lah hasilnya . Bagi saya , ia kurang memuaskan . Sebab, "Font" x boleh ditukar . Btw , saya happy dengan usaha saya sendiri . Yah , saya gembira . That is my first feeling .

Second is angry . Kalah "angrybird" tu ! Huhh ! . Time tu saya tgh ator blog ni ha . Tetiba sampai mesej "PESBUK" . Mcm ni --> Aminah(Bkn nama sebenar) comment on your status : " Rsa drik kck glak , mintak puji ! " <-- Fuhh ! Bergegas bala darah ku mengalir melalui nerve-nerve terus ke kepala hotak aku bejambul nie ! Waduhh . Sentap eyh ! Spoil my mood . mungkin gara-gara tu jugak blog ni x kemas sangat . Tett ! Ngegeh !

Huaiyaa . *Sukati mak bapak dier jer tegur kiter dengan begitu kasar . Sapa tak hot ?! Hah ? Sapa ? Hishh ! Geram saya tu , x terkira eyh ! Bukan saya perasan saya cantik pun . Yang menjadi masalahnya , saya tak pernah sekali pun ganggu hidup dia sampai dia "tegur" saya begitu sekali . Bagi salam pun tak . *Selam ngapak ! Ish-ish ! Najis-najis . Ape lha kesalahan yang "terbesar" saya kat dia eyk ? Rasanya takda kot . =='

Btw, i knew her . This is because , she came from Balingian same as me too . That's why , i don't know apa yang dia tak puas hati sangat dengan saya . Adoiyaipun ! Bukan itu sahaja , kami sama sekolah jugak . Tak sangka eyh . Dunia kecik bah . Dah lah dia junior . Ish-ish ! Malang nasib kau budak . Than , kat sekolah , takda pun sampai saya hina dia+orang . Ish-ish ! Bukan apa , kalau kat sekolah , saya jarang tegur "orang" kalau "orang" tak tegur saya . Bukan maksud saya "SOMBONG" . But that is my style . I been born to be like that . Suheyy meyh wai !

Biasa lha kan . Saya ni kan "ngegeh" . Tett ! Dia kan "alim" . Tett ! Jauh panggang dari api ! Well , semua org kenal dia bahh . Satu Malaysia kenal dia . Apa lagi dia nak ? Adoiyai ! Terok betul ! Tapi takpa , malas saya balas perbuatan dia tu . Biarkan Orang Yang Lebih Berkuasa lagi utk membalasnya . Do i care ? Mengapa hidup ini mesti ada perasan tak puas hati dengan orang lain ? Saling "jeles-menjeles" ? Mengapa eyh ? Takda sokongan moral alu . Ok , mungkin kali ni dia menang . Biarkan dulu . Saya maafkan . Takpa-takpa . Saya kan "ngegeh" .

Malas lha nak gaduh dengan budak-budak kecik . Baik saya gaduh dengan semut . Kalau dia gigit saya , saya bunuh dia . Kalau saya makan dia , saya hilang ingatan . Bahaha . =='
Baiklah . Saya kan baik+ngegeh . Tett ! Terima kenyataan bahh . Tak macam orang ;D Sape terasa , makan lha taik ! ;P

Bah-bah . Out . Peace . <3

*P/s : Jangan layan saya begitu , sebab saya tak layan kamu begitu . Faham-faham lha . Terima kasih .

Lain kali datang lagi. Terima kasih.