20111209

. I'm Happy Again .



Hye Readers ! HEHE . Haa . Time-time camni lah idea saya banyak keluar . Ok , lihat tajuk atas tu ? Ade sama macam yang saya post hari tu tak ? Lebih kurang eyh . Ok . You know why i'm happy ? HIHIHI .

Saya gembira sebab , esok saya pegi Mukah dan tinggal rumah kakak untuk sehari semalam . HEHE . Intro jer tu . Ok-2 sambung . Hari kedua iaitu hari Sabtu itu pula , saya dan kakak saya yang sorang lagi akan mendaftar untuk ambil lesen memandu !!!! HEHE .

Yeyy ! Akhirnya saya akan dapat lesen kereta ! Well , bagi korang mungkin macam biasa or korang dah dapat lesen tu lebih awal dari saya . So korang nak lawa lahh ! HEHE . Gurau jer . Btw, saya ngegeh ! .

Cerita tentang memandu nie , \Amboi ! Excited mak-nyah ! Choii ! . HEE~/ Saya pernah sekali jer pandu kereta kakak saya . Tu pun mengalahkan siput-vavi . Lambat yang teramat sangat . Almaklumlah , 1st time bawa kereta . Kira excited .

Cerita tentang perasaan pulak , pasti lah happy Ggggg ! HEHE . \ngegeh.choi.com/ Naa . Memang happy . Sape tak happy kan ? Excited jugak . Tapi tak boleh lebih . Kang lain jadinya . Emm . Sebenarnya saya takut gak , sebab saya ZERO tentang ilmu memandu ni . Well . You know me ! Yaww-3 ! Harap-2 ok saja time belajar nanti . Amen .

Rasanya ini saja lah kot . Keh , sebelum apa-2 , I want to say thank you to my dad and mom because give me opportunity to have this lisence .\ilovebothofyou/ , my sisters that always support me \Kak Tica and Kak Vila/ , brother that annoying me \ihateyoubutiloveyou/ . Hee ~ And all my friends . Thanks . May God Bless You All . \i love my family/

Lain kali datang lagi. Terima kasih.