20121223

Santa HoHoHo


Hey kawan-kawan. 

MERRY CHRISTMAS &
HAPPY NEW YEAR!

Yahh. All Christians bz buat persiapan utk xmas.
Namun, hehe.. Macam Lisa Surihani pulak, suka sebut 'namun'.
Eh, abaikan iklan.
Namun, Jojo tak sambut xmas tahun nie.
Namun, cousin ramai datang.
Yuhuu.
Mungkin tahun nie tak semeriah tahun lepas.
Tapi harap meriah lah. Amen.
Tahun nie pun Jojo tak shopping.
Harapkan baju lama jer.
Alaa, Jojo tak memilih sangat.
Ada laa jugak kakak beli satu baju kemeja.
Syukur laa. ehe
Thanks akak. Dah laa baju tu mahal. Ish-3!
I love you kakak!
Erm..
So far, ada jugak rasa excited nak xmas.
Tapi kureng sikit thn nie. hihi
Sebut psal New Year pulak,
2013
Jojo dah tak masuk sekolah lagi dah.
Namun, Jojo sedang berusaha mencari KERJA!
Fuhh,
Rasa malu jugak bila dah besar-2 panjang masih 
dibagi-makan mak bapak.
Kankankan?
Takpe, doakan agar Jojo cepat dapat pekerjaan.
Jojo pun ada usaha apply.
So, harap dapatlah k kawan-kawan.

Bah-2 , sini saja. Kbai. :)


Lain kali datang lagi. Terima kasih.

0 people[s] comment:

Post a Comment

Tinggalkan komen , SATU pun jadi lah . Kamu komen saya , saya sayang kamu .