20130706

Everything's Okay



Hey People.
How are you?
Oh, I'm fine. Thank you.

Hm, hujan hari ni kan?
So, banyak aktiviti terbantut.
cian. HAHA
Sebenarnya, ada Karnival Kerjaya kat Mukah hari ni.
Sebenarnya saya pergi.
Tapi..
Nadai transport. -..-
Redha je laa.
Mungkin bukan rezeki saya untuk pergi.
Mana tau lain kali ada lagi bahh.
Kan2? :)
Haa! Ada satu berita gembira,
team Futsal sekolah Three Rivers juara!
Wahh! Bangga la pulak.
Proud to be ex-student TRS baaahh.
eseh!
Btw, congrats!


Seems like everything is okay. Ilovehim. <3 Bye.

Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130412

Freebies for SisDina


TGIF !


Hope you like it dear. Just save those image and put on your new header. Hurry up! hehe


Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130405

Friday


Hello people! It's Friday. 
I love Friday. HEHE
Sebab saya cuti keja. Friday is HOLIDAY.
\m/
Jyeahh!
Sekarang dah menandakan pukul 2:53a.m.
Saya belum tido lagi.
HEHE
Cuti katakan.
Lama dah rasanya tak hiaskan blog ni. So, saya decide nak ubah sikit.
Kesian Baby Blog saya ni. uhuk!
*SIGH*
Kan apa, stress keja gak, sekali-sekala release tension ngan blog saya ni.
Mata saya rasa belum mengantuk lagi laa.
Tapi takpe, Friday enjoy puas-2.
HAHA
By the way, nanti saya free sangat-2, 
so, kepada sesiapa yang nak minta tolong ubah blognya,
just tell me through my facebook k.
I will help you little friend. ;)

Erm, I just want to say something
very important to me right now,

I WANT TO HAVE A MOTORBIKE!

Saving from now on! 

Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130401

Pa jak Lah eh.


Pa jak koh. HAHA
Hye people. 
1 April ri tok oh. Baruk pasan tok tek.
April Fool an takorang oh.
Sikda k main tipu-menipu gik.
Semua dah besar panjang(laa sangat) dah.
HAHA

Uii, ari ya nak, mek tetemu kura-2. hehe
Comel, kecik jak nya. Belah dada nya kaler purple kedak ada kilau-2 jak.
Kacak aa.
Nya mok lintas jalan time ya.
Auntie mek madah mun kura-2 mok lintas jalan dari arah kanan ke kiri.
Ada berita bait o. Naa.
Ya la mek kutip nya.
*Tapi belum ada berita bait laa setakat tuk. HAHA

Mok cita gik, malam 30th March ri ya nang best eh.
Jalan ngan kengkaban.
Ada gik bahasa pia. ;P
Best eh, enjoy lu jak.
Kas ya, ngedate. Pa gik. HAHA
:P
Raun-2 malam yaa.
Eh, nang pa jak lah cita ku tok.

Owklel~

Sayang nya sikok jak. kbye

Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130318

Result


Hye people!

Hari ni saya nak reveal result STPM saya.
Result saya tak best cam orang lain.
Tapi saya dah usaha dan takat tu jer saya dapat lakukan.
It's ok.
Kawan - kawan banyak bagi dorongan gak.
Mula-2 tu memang laaa sedih siot, masih kembang sa mata nie. :')
Sekarang dah ok dah. Korang jangan risau yaa. :)
Naahh,
Pengajian Am - B-
Bahasa Melayu - B
Geografi - C
Sejarah - F
Teruk kan result saya?
Tapi xpe, dah rezeki.
Perkara dah berlaku, nak putarkan balik memang mustahil.
Semua orang ada rezeki dia masing-2.
Bila difikirkan, tak guna juga nak nyesal.
Baik saya berusaha mulai sekarang.
Buat yang terbaik dalam hidup.
YEAHHH!

Lpas nie, plan saya nak keja jer lahh dulu.
Cari pengalaman.
Erm, sampai sini jer saya share k.
Kalau ada apa-2 saya share lagi k.

Bahh, kbye. LOL -JS-


Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130107

Bored day ever =..=


Omaigadd! Omaigadd! Omaigadd!

Ada perubahan tak rupa Jojo?
HAHA
Tetap sama laa. Cuma rambut jer yang dah lurus sekarang.
Tahun lepas kerinting.
HEHE
Tahun ni Jojo nak simpan rambut sampai panjang.
Harap termakbul. Walau apapun terjadi,
Jojo takkan POTONG rambut! 
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
*Panjang tak ketawa Jojo?*

Huaiyaa!
Betapa borednya aku kat rumah.
Oh pekerjaan, cepatlaa terima aku untuk bekerja.
Hari tu dah ada apply. Ntah dapat ntah tidak.
Jojo decide nak cari pekerjaan kat Mukah laa tekkk.
Tapi, big boss belum suruh. Ade laa tu. Malas nak explain sini.

Hmm.
Rasa rindu pulak nak pergi sekolah.
Adoii.
Kawan-2 *Junior* Jojo pun masih sekolah.
Rindu betul kat dia orang oh.
Let me mention their name:
*Eyll, Alanis, Lora, Gresz, Dina, Erra, Efa, Eyrna, Yaya and many more.
I miss you all junior-2 kuuuuuu uuwaaaaaa :'(
Rindu jugak ngan sii chomell tuh. Hadoii!

Selama saya cuti nie, banyak jugak saya pelajari tau.
Haaa, jangan ingat saya tinggal kat rumah tak tau perkembangan semasa.
Hehehe.
Macam-2 laa yang saya pelajari.

Btw, sebelum saya terlupa.
Malam nie my lovely cousin kahwin. Waa :)
Happy Wedding Day dear.
I love you bahh. :) 
Sorry aa , kami sekeluarga tak dapat hadir.
Takda transport leyyhh.
It's ok. I just wish you happy and enjoy your wedding honey.

bah-2. Kbaiii



Lain kali datang lagi. Terima kasih.