20130107

Bored day ever =..=


Omaigadd! Omaigadd! Omaigadd!

Ada perubahan tak rupa Jojo?
HAHA
Tetap sama laa. Cuma rambut jer yang dah lurus sekarang.
Tahun lepas kerinting.
HEHE
Tahun ni Jojo nak simpan rambut sampai panjang.
Harap termakbul. Walau apapun terjadi,
Jojo takkan POTONG rambut! 
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
*Panjang tak ketawa Jojo?*

Huaiyaa!
Betapa borednya aku kat rumah.
Oh pekerjaan, cepatlaa terima aku untuk bekerja.
Hari tu dah ada apply. Ntah dapat ntah tidak.
Jojo decide nak cari pekerjaan kat Mukah laa tekkk.
Tapi, big boss belum suruh. Ade laa tu. Malas nak explain sini.

Hmm.
Rasa rindu pulak nak pergi sekolah.
Adoii.
Kawan-2 *Junior* Jojo pun masih sekolah.
Rindu betul kat dia orang oh.
Let me mention their name:
*Eyll, Alanis, Lora, Gresz, Dina, Erra, Efa, Eyrna, Yaya and many more.
I miss you all junior-2 kuuuuuu uuwaaaaaa :'(
Rindu jugak ngan sii chomell tuh. Hadoii!

Selama saya cuti nie, banyak jugak saya pelajari tau.
Haaa, jangan ingat saya tinggal kat rumah tak tau perkembangan semasa.
Hehehe.
Macam-2 laa yang saya pelajari.

Btw, sebelum saya terlupa.
Malam nie my lovely cousin kahwin. Waa :)
Happy Wedding Day dear.
I love you bahh. :) 
Sorry aa , kami sekeluarga tak dapat hadir.
Takda transport leyyhh.
It's ok. I just wish you happy and enjoy your wedding honey.

bah-2. Kbaiii



Lain kali datang lagi. Terima kasih.