20130318

Result


Hye people!

Hari ni saya nak reveal result STPM saya.
Result saya tak best cam orang lain.
Tapi saya dah usaha dan takat tu jer saya dapat lakukan.
It's ok.
Kawan - kawan banyak bagi dorongan gak.
Mula-2 tu memang laaa sedih siot, masih kembang sa mata nie. :')
Sekarang dah ok dah. Korang jangan risau yaa. :)
Naahh,
Pengajian Am - B-
Bahasa Melayu - B
Geografi - C
Sejarah - F
Teruk kan result saya?
Tapi xpe, dah rezeki.
Perkara dah berlaku, nak putarkan balik memang mustahil.
Semua orang ada rezeki dia masing-2.
Bila difikirkan, tak guna juga nak nyesal.
Baik saya berusaha mulai sekarang.
Buat yang terbaik dalam hidup.
YEAHHH!

Lpas nie, plan saya nak keja jer lahh dulu.
Cari pengalaman.
Erm, sampai sini jer saya share k.
Kalau ada apa-2 saya share lagi k.

Bahh, kbye. LOL -JS-


Lain kali datang lagi. Terima kasih.