20130412

Freebies for SisDina


TGIF !


Hope you like it dear. Just save those image and put on your new header. Hurry up! hehe


Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130405

Friday


Hello people! It's Friday. 
I love Friday. HEHE
Sebab saya cuti keja. Friday is HOLIDAY.
\m/
Jyeahh!
Sekarang dah menandakan pukul 2:53a.m.
Saya belum tido lagi.
HEHE
Cuti katakan.
Lama dah rasanya tak hiaskan blog ni. So, saya decide nak ubah sikit.
Kesian Baby Blog saya ni. uhuk!
*SIGH*
Kan apa, stress keja gak, sekali-sekala release tension ngan blog saya ni.
Mata saya rasa belum mengantuk lagi laa.
Tapi takpe, Friday enjoy puas-2.
HAHA
By the way, nanti saya free sangat-2, 
so, kepada sesiapa yang nak minta tolong ubah blognya,
just tell me through my facebook k.
I will help you little friend. ;)

Erm, I just want to say something
very important to me right now,

I WANT TO HAVE A MOTORBIKE!

Saving from now on! 

Lain kali datang lagi. Terima kasih.

20130401

Pa jak Lah eh.


Pa jak koh. HAHA
Hye people. 
1 April ri tok oh. Baruk pasan tok tek.
April Fool an takorang oh.
Sikda k main tipu-menipu gik.
Semua dah besar panjang(laa sangat) dah.
HAHA

Uii, ari ya nak, mek tetemu kura-2. hehe
Comel, kecik jak nya. Belah dada nya kaler purple kedak ada kilau-2 jak.
Kacak aa.
Nya mok lintas jalan time ya.
Auntie mek madah mun kura-2 mok lintas jalan dari arah kanan ke kiri.
Ada berita bait o. Naa.
Ya la mek kutip nya.
*Tapi belum ada berita bait laa setakat tuk. HAHA

Mok cita gik, malam 30th March ri ya nang best eh.
Jalan ngan kengkaban.
Ada gik bahasa pia. ;P
Best eh, enjoy lu jak.
Kas ya, ngedate. Pa gik. HAHA
:P
Raun-2 malam yaa.
Eh, nang pa jak lah cita ku tok.

Owklel~

Sayang nya sikok jak. kbye

Lain kali datang lagi. Terima kasih.